A hármas választókerület képviselője a mai napon is folytatta az utalványok átadását, amelyből összesen már csak 20-30 darab maradt, a körzetében 297 hetven év feletti lakos él.

Makó Város Önkormányzata évente két alkalommal, a karácsonyi és a húsvéti időszakban is 10-10 ezer forintos vásárlási utalvánnyal támogatja a 70 év feletti lakosokat. Ebben az évben a támogatásra 3351 fő jogosult, akiknek a települési képviselők november 18-tól személyesen juttatják el az utalványt. Mint Varga Ferenc portálunknak elmondta, a hármas választókerületben 297 hetven év feletti szépkorú él, akik utalványban részesülnek.

– Nagyon jól haladtam, mostanra körülbelül olyan 20-30 darab maradt még, amit a napokban szeretnék elvinni – fogalmazott az önkormányzati képviselő. Mint elárulta, ezt a találkozást azért is tartja nagyon jó alkalomnak, mivel lehetőségük van személyesen átbeszélni a körzet problémáit, illetve ha valakinek bármilyen gondja van, akkor igyekszik segíteni és megbeszélni.

– Nagyon-nagy örömmel fogadnak és nagyon örülnek ezeknek az utalványoknak, úgy gondolom, hogy karácsonykor ez mindenkinek nagyon jól jön – véli Varga Ferenc.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest