Gőzerővel készül a decemberi ünnepekre a Grand Hotel Glorius. A makói négycsillagos szálloda már karácsonyi hangulatban várja vendégeit, akiknek a második adventi hétvégére egy szépségnapot is szerveztek.

A közelmúltban 5. születésnapját ünneplő Glorius a már meglévő, magas színvonalú szolgáltatásai mellett, igyekszik remek programokkal is kedveskedni a hozzájuk látogatóknak. – Szeretnék, ha az itt élőknek is egyre jobban felfedeznék maguknak a szállodát, ezért aktívan bekapcsolódnak a város életébe. Szilveszterkor például a szállóvendégek mellett, a makóiaknak és térségben élőknek is szervezünk mulatságot a Gloriusban – tudtuk meg Jakab-Bereczky Edit Tündétől.

Az értékesítési vezető már több újszerű kezdeményezés élére állt a szállodában, ezek közül az egyik a nemrégiben tartott, testre és lélekre ható egészségprogram volt, amellyel egyensúlyba kívánták hozni a résztvevőket. Ezúttal viszont, a decemberi jeles napokra hangolódás jegyében a külsőre helyezték a hangsúlyt. – Egy szépségnapot szerveztünk a jelentkezőknek, amely nagyszerű kikapcsolódást kínál és emellett praktikus információkkal is szolgál. Fontos, hogy az ünnepi készülődésben jusson egy kis idő magunkra és a megjelenésükre – lelkesedett a sales manager. A szombat délutáni esemény részeként profi kozmetikai tanácsadók segítségével bőrtípus meghatározás történt, lehetőség adódott egy egyedülálló arcdiagnosztikai kezelésen részt venni, valamint a sminkkészítés alapjait elsajátítani. Ennek során magas minőségű dekorkozmetikumokat is ki lehetett próbálni. – Az a tapasztalat, hogy a hölgyeknek nagyon kevés időt tudnak magukra fordítani a készülődésben, de egy egyszerű smink elkészítése nem sok energiát vesz igénybe. Fontos, hogy legyen a mindennapjaink része a bőrápolás – tanácsolta Hajdu Szilvia tanácsadó. A szakember az idei ünnepi trendekkel kapcsolatban elárulta, bár a természetesség a legfontosabb, de egy kis plusz csillogás az arcon minden nőt divatossá tehet a karácsonyfa körül.

A javaslatok gyorsan tettekre is váltak a szépségnapon, amelyről távozva senki sem maradt észrevétlen, hisz mindenki ragyogó külsővel távozhatott.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest