A Mikulással tartották első idei edzésüket a jégkorongozók, a Városházán is járt a Mikulás, városüzemeltetési tanácsnokként is dolgozik Mágori András – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Végre megnyitott a makói jégpálya, ami nagy könnyebbséget jelent a gyerekeknek, mert eddig Szegedre jártak edzésre, mondta el portálunknak Asztalos Péter. A Figyi Caffe Mikulása ajándékot is vitt az első edzésre.

Szent Miklós napján a Polgármesteri Hivatal dolgozóit is meglátogatta a Mikulás. Vele érkezett az egyik krampusza is, aki néhány virgácsot is kiosztott. – írta közösségi oldalán Farkas Éva Erzsébet.

Önkéntesek részvételével készültek a szebbnél-szebb díszek a Hajnal utcai épületben az ÉFOÉSZ klub kézműves délutánján, ahol az ünnepekre hangolódtak.

Karácsonyi ünnepséget tartott a HONSZ Makói Csoportja is: a Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Nemzeti Szövetsége Makói Csoportjának ünnepi találkozóján a Szép Szavak Köre is műsorral készült.

Sok konkrét feladattal foglalkozik majd a következő öt évben a képviselő testületbe újonnan bejutott Mágori András, aki Varga Ferenccel megosztva kapta a városüzemeltetési tanácsnok pozíciót.

A Facebook milliárdos büntetést kapott Magyarországon: a Gazdasági Versenyhivatal megállapította, hogy a Facebook Ireland Ltd. jogsértést követett el, amikor ingyenesként hirdette szolgáltatását nyitóoldalán és Súgóközpontjában.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest