Hírek Makó Támogatott tartalom Térség

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Fogadóórát tartott farkas Éva Erzsébet, Jámborné Balog Tünde irodalmi elismerést kapott, közmeghallgatás volt Csanádalbertin, Apátfalvára már tegnap beköszönt a Mikulás. Ez történt Makón és a térségben.

Év végi utolsó polgármesteri fogadónapját tartotta Farkas Éva Erzsébet, amely ezúttal is mozgalmas volt. Többségében városüzemeltetési feladatokkal, továbbá szociális és lakhatási ügyekkel keresték meg számolt be róla közösségi oldalán.

Az év legsikeresebb szerzője-díjjal ismerték el Jámborné Balog Tündét az Oláh János Emlékesten. A Különös tartomány című kötetéért vehette át az elismerést Budapesten, ahol a szerző egyik novelláját is előadták.

Annyi bevételt hozott a közmunka Csanádalbertin, mint amennyi a helyi adóbevétel volt – hangzott el a közmeghallgatással dúsított testületi ülésen. December 20-án lesz a falukarácsony, s a termelői piacot is akkor adják át.

Délelőtt a három évesnél kisebbeknek, míg délután a nagyobb gyerekeknek vitt ajándékot a Faluházba tegnap Apátfalván a nagy szakállú. Persze az idén sem feledkezett meg rászorulók de a közfoglalkoztatottak családjairól sem.