Karácsonyra hozza formába a szépülni vágyó hölgyeket a Grand Hotel Glorius. A négycsillagos szálloda december 7-én, szombaton délután ünnepi hangulattal, profi tanácsadókkal és gyakorlati útmutatásokkal várja az érdeklődőket.

A makói Glorius igazi feltöltődést kínál a hétvégére, ezúttal nem csak a szálloda szolgáltatásain keresztül; újszerű kezdeményezésként egy szépségnapot szerveznek. A múltkori egészség program a testi-lelki, belső megújulást célozta meg, most pedig a külsőé lesz a főszerep. Profi kozmetikai tanácsadók segítségével megismerhető lesz bőrtípusunk, lehetőség adódik egy egyedülálló arcdiagnosztikai kezelésen részt venni, valamint a sminkkészítés alapjait elsajátítani. A délután során magas minőségű dekorkozmetikumokat lehet kipróbálni és végül mindenki gyönyörű sminkkel távozik majd az eseményről.

Az egészségnap szakmai hátteréről Hajdú szilvia és Szabolcski Csízik Gabriella gondoskodnak, Makón, a Grand Hotel Glorius Konferenciatermében, 2019. december 7-én, szombaton 16.00-18.00-ig.

A lehetőség a szállóvendégek számára ingyenes, a külsős vendégek számára 900 Ft/f ő áron elérhető. Jelentkezés és jegyvásárlás:  sales@glorius.hu, tel.: 30/515 5307.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest