Hírek Kék hírek Térség

109 millió forintot érő droggal utaztak – videóval

Több mint negyvenhárom kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a rendőrség munkatársai egy szerb autóbusz ellenőrzésekor Röszkén.

A busz két sofőrje és az utasok úgy nyilatkoztak, hogy bejelenteni való árut nem visznek magukkal.  A pénzügyőrök a nyilatkozatokat elfogadták, azonban a csomagok szúrópróbaszerű vizsgálata mellett döntöttek. A félreállított jármű csomagterének felnyitásakor a NAV munkatársai átható, jellegzetes illatra lettek figyelmesek. Rövid kutatás után a szag forrására is fény derült. Négy bőröndből, több mint 43 kilogramm növényi törmelék került elő, amire a kannabisz-teszt pozitívan reagált.

109 millió forintot érő droggal utaztak

109 millió forintot érő droggal utaztak🧳🚌🚬Több mint negyvenhárom kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak a pénzügyőrök és a rendőrség munkatársai egy szerb autóbusz ellenőrzésekor Röszkén. A busz két sofőrje és az utasok úgy nyilatkoztak, hogy bejelenteni való árut nem visznek magukkal. Munkatársaink a nyilatkozatokat elfogadták, azonban a csomagok szúrópróbaszerű vizsgálata mellett döntöttek. A félreállított jármű csomagterének felnyitásakor a pénzügyőrök átható, jellegzetes illatra lettek figyelmesek. Rövid kutatás után a szag forrására is fény derült. Négy bőröndből, több mint 43 kilogramm növényi törmelék került elő, amire a kannabisz-teszt pozitívan reagált. A poggyászok tulajdonosai a kábítószergyanús anyagot magukénak vallották. A pénzügyőrök a mintegy 109 millió forint feketepiaci értéket meghaladó kábítószergyanús anyagot, valamint a két utast feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Nemzeti Adó- és Vámhivatal 发布于 2019年11月25日周一

A poggyászok tulajdonosai a kábítószergyanús anyagot magukénak vallották. A NAV munkatársai a mintegy 109 millió forint feketepiaci értéket meghaladó kábítószergyanús anyagot, valamint a két utast feljelentéssel átadták a rendőrségnek.