Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Szakmájuk jövőjébe tekinthettek a Galamb diákjai a világ legnagyobb mezőgazdasági kiállításán, új lendületet szeretne vinni a Makói Nők Klubjába Weszelyné Véghseő Henriett, 2020-tól 25 százalékkal több támogatást kapnak a méhészek – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Szakmájuk jövőjébe tekinthettek a Galamb diákjai a világ legnagyobb mezőgazdasági kiállításán: a németországi Hannoverbe utaztak a Galamb József Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskolából, hogy részt vegyenek az Agritechnicán.

Új lendületet szeretne vinni a Makói Nők Klubjába Weszelyné Véghseő Henriett: nemrégiben kérték fel a klub vezetésére, amelynek elnökeként kirándulást is szervez, de előadás is várta már a tagokat, a következő találkozón pedig a lekvároké és az adventi koszorú készítéséé lesz a főszerep.

A Csongrád Megyei Főügyészség indítványt tett a bíróságon, hogy rendelje el annak a két román férfinak a letartóztatását, akik tegnapelőttre virradóra 43 kiló marihuánát próbáltak meg Magyarországra csempészni.

A nemzeti méhészeti program részeként 2020-tól 25 százalékkal több támogatást kapnak a méhészek – mondta Nagy István agrárminiszter vasárnap.