14 nyugdíjasklub találkozott Makóm, a nagycsaládosok egyesülete születésnapot ünnepelt, ismét teltházas borvacsora volt a Nyugi Bárban. Ja, és egy magyar 10 milliárd forintot nyert lottón. Ez történt tegnap.

Szombat este ismét a különleges boroké és a velük harmonizáló, ízletes ételeké volt a főszerep a Nyugi Bárban: a teltházas Borvacsora fogásairól és nedűiről Fodor Krisztián chef és a Sebestyén-pincészet gondoskodott.

Az egyesület alapítóinak, egykori és jelenlegi tagjainak részvételével ünnepelték meg a 15. születésnapot az Erzsébet-házban, ahol Bárdi Andrea alkotásait, illetve Czibolya Kálmán és a Nagycsaládos Egyesület gyermekeinek, illetve a vizuális tehetségműhely fotókiállítását is megtekinthették a megjelentek.

A Vertán-telepi nyugdíjasklub szervezésében 14 klubból mintegy 166 nyugdíjas érkezett egy közös találkozóra, ahol többek között élő zenével és tombolával is várták a vendégeket.

Megdőlt minden korábbi hazai lottórekord, miután egy magyar játékos bruttó 30 millió eurót, több mint bruttó 10 milliárd forintot nyert az Eurojackpoton – közölte a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-vel.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest