Elkezdődtek a szennyvízcsatornázás garanciális munkálatai, amelyhez több ezer hibát jegyeztek fel. Farkas Éva Erzsébet és Czirbus Gábor otthonában köszöntötte Forgó István Frigyesnét, remekel Csanádalberti a pályázatokon, elkezdődtek a mezőhegyesi fejlesztések. Ez történt tegnap Makón és a térségben.

A még 2014 szeptemberében villámgyorsan átadott, hatalmas sikerként elkönyvelt vállalása az akkori önkormányzatnak több sebből vérzik – írja Czirbus Gábor a közösségi oldalán, miután Botlik Anitával megnézték a gerizdesi javításokat.

Otthonában köszöntötte pénteken 90. születésnapja alkalmából dr. Forgó István Frigyesnét Farkas Éva Erzsébet polgármester és Czirbus Gábor alpolgármester.

Harmincmilliót az óvoda/iskola épülete energetikai felújítására, ötmilliót az óvodaudvar fejlesztésére, nyolcmilliót a községháza elektromos hálózata felújítására nyert pályázaton Csanádalberti. Az előző ciklusban összesen négyszázmillióból fejlődött a falu.

– Végre elkezdődtek a mezőhegyesi fejlesztések. – írta közösségi oldalán az országgyűlési képviselő, amelyhez néhány képet is mellékelt.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest