16 fővel zajlott a Család és KarrierPont által szervezett 20 órás angol nyelvi alapképzés, amely mindenki számára sikeres vizsgával záródott. A tanúsítványokat a mai napon vehették át a résztvevők a Korona emeleti előadói kistermében.

– Ez a negyedik angol nyelvű képzésünk, 16 fővel indult, 4 alkalommal 5 órában, és mindenki sikeres vizsgát tett a képzésen. Amit most látunk, hogy nagyon elégedettek a hallgatók, nagyon gyakorlatorientált volt ismét a képzés, úgyhogy azt gondolom, hogy elértük azt a célt, amit szerettünk volna a képzésekkel – mondta el portálunknak Hevesiné Kratochwill Katalin.

Mint rámutatott, nagyon sok fajta képzésük volt, a mostani a tizennyolcadik; vállalkozásfejlesztéstől kezdve az önismereti tréningen át, szerb, román és angol nyelvi képzést is tartottak.

A COACHING HKK Kft. szakmai vezetője kiemelte továbbá, hogy igyekeznek olyan szakembereket maguk köré hívni, akik ezekben az úgynevezett képzési rendszerekben gyakorlottak és jó szakemberek, – mint elárulta – a hallgatóik nagyon elégedettek az eddigi képzéseikkel.

A jövő évben több új képzést is indítanak, de a nyelvi képzések is folytatódnak majd.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest