Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Fiatal tehetségek mutatkoztak be az Ifjú Zenebarátok Világnapján, kékbe öltözött a SZIGNUM közössége, ismét megnyitotta kapuit a Figyi Mikulásgyára – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Szólózenészek és kamaracsoportok álltak színpadra szerda este a Hagymaházban a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola hagyományos, Ifjú zenebarátok világnapi rendezvényén.

A gyermeki jogok világnapjára emlékeztek tegnap a Szent István Egyházi Iskolában. A diákbizottság által szervezett programon az alkalmat szimbolizáló, kék színű ruhadarabokat viseltek a tanulók és pedagógusok.

Akárcsak az előző években, idén is szeretné boldogabbá tenni a gyermekek számára az ünnepeket a Figyi Coffee: december 16-ig várják a játékokat, ruhákat és édességeket, hogy meglephessék a bölcsődés, óvodás és kisiskolás korú gyerekeket.

Több mint 70 fiatal sportoló mutathatta be tudását és ügyességét az Erdei János Városi Sportcsarnokban rendezett Járási Szivacskézilabda Tornán tegnap.

Karsai Ildikó grafikusművész félszáz színes ceruzarajzát bemutató kiállítás nyílt Mentés másként. Kalandozások Makó építészettörténetében címmel a vásárhelyi Tornyai János Múzeumban. Az érdeklődők a művész által illusztrált, Makó építészetébe és világába bepillantást nyújtó kötetét is megismerhették.

Dolgozói gyűlést tartottunk Mezőhegyesen, ahol bemutatkozott az új vezérigazgató, Kovács Norbert. Beszéltünk az előttünk álló kihívásokról és feladatokról: új alapokra helyezzük a Ménesbirtok jövőjét – számolt be közösségi oldalán Lázár János.