Makó Színes

Ismét megnyitotta kapuit a Figyi Mikulásgyára

Akárcsak az előző években, idén is szeretné boldogabbá tenni a gyermekek számára az ünnepeket a Figyi Coffee: december 16-ig várják a játékokat, ruhákat és édességeket, hogy meglephessék a bölcsődés, óvodás és kisiskolás korú gyerekeket.

Mint Csőke Norbert elmondta, harmadik éve üzemeltetik Makón a Deák Ferenc utca 5. szám alatt a Figyi Coffee-t, azóta pedig minden évben próbálnak Mikuláskor, tavasszal és nyáron is valakinek segítséget nyújtani.

– Immáron harmadik alkalommal szervezzük meg a Figyi Coffee Mikulásgyárat, december 16-ig várjuk a mindenféle felajánlásokat a gyerekeknek. Ezek a felajánlások lehetnek a legapróbb dolgoktól, a csokoládétól, egy kisebb mikuláscsomagtól, használt játékokon át a jó állapotú, használt ruhákig, bármit nagyon szívesen várunk – fogalmazott az ügyvezető.

Az ajándékokat a Figyi Coffee-ba várják minden nap reggel 7 órától 17 óráig, amelyeket bölcsődés, óvodás és kisiskolás korúak között fognak szétosztani Makón, december 16 után pár nappal, amely során majd szeretnék a helyi intézményeket meghívni magukhoz, vagy az intézményekben átadni az ajándékokat.

Mint felidézte, a tavalyi évben közel 230-250 gyereknek tudtak mosolyt csalni az arcára, az azt követő gyűjtésen pedig közel 1000 tábla csokoládét tudtak összegyűjteni, ami azt jelenti, hogy mintegy 600-700 gyereknek tudtak ajándékot, ruhákat adni, és ezzel egy kicsit szebbé tenni a karácsonyi ünnepeket és a Mikulást számukra.