Hírek Makó Támogatott tartalom Térség

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Czirbus Gábor részt vett az ITF Taekwon-do olimpián, közös gyakorlaton vettek részt a földeáki és a valkányi tűzoltók, Kiszomboron felavatták az egykori kaszinó antik tükrét, királyhegyesi sikerek a Magyar Falu Programban. Ez történt Makón és a térségben.

– A mai napon városunk nevében köszöntöttem a sportolókat, akik a sportcsarnokban gyűltek össze. A verseny után a kupák és az érmek átadása mellett megköszöntem a gyermekeknek a részvételt, külön pedig a szülőknek, hogy felelősségteljesen az egészséges életmódra és a mozgás örömére nevelik gyermekeiket! – írja közösségi oldalán Czirbus Gábor, miután részt vett az ITF Taekwon-do olimpián.

Külterületi gépbeszerzésre nyert hat és félmillió forintot a királyhegyesi önkormányzat a Magyar Falu Programban. Két másik pályázatuk egyelőre a tartaléklistára került.

Felavatták a kaszinó egykori, antik tükrét, amely ismét teljes pompájában ragyog, immáron a kiszombori Rónay-kúriában. Az avatóünnepségen Huszárik Kata színművésznő kalauzolta el a megjelenteket Sissi, a szépségideál világába.

Egy rakodógéppel ütközött autóba szorult, illetve a kocsi alá került embert mentettek ki a földeáki és a valkányi önkéntes tűzoltók, akik a közben kigyulladt autóból felcsapó lángokat is megfékezték – egy közös gyakorlat keretében.