Karácsonyi adománygyűjtésre hív az Angyalsóhaj Alapítvány, visszakéri Nagymajláth nevét a nagyéri képviselő-testület, elkészült a földeáki sportpark – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Adománygyűjtést hirdetett meg az Angyalsóhaj Alapítvány a hátrányos helyzetű, egészségkárosult gyermekeket nevelő családok számára: a tartós élelmiszereket, játékokat, ruhákat és cipőket a Széchenyi tér 9. szám alatt található Ifjúsági Színtérbe lehet eljuttatni.

A legutóbbi testületi ülésen döntött a képviselő testület az önkormányzat új szervezeti struktúrájáról, ezen belül pedig a tanácsnokokról is. A mostani ciklusra létrehozott Idősügyi tanácsnok tisztséget Kovács Sándor kapta meg, az önkormányzati képviselővel a feladatokról és a makói idősek helyzetéről beszélgettünk.

A község eredeti nevének visszaállításáról szóló határozatot fogadott el a nagyéri képviselő-testület a péntek esti közös önkormányzati ülésen. Más napirendeket is elfogadtak, így temetőrészt venne a csanádalberti önkormányzat, s négy társulási megállapodást is módosítottak.

A Vidékfejlesztési program nyertes pályázatának köszönhetően telepítették a sportpark új eszközeit a földeáki főtérre. Már lehet is használni azokat.

Hivatalosan is átadták a Puskás Arénát péntek este, a Magyarország-Uruguay barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzés előtt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest