Hírek Makó Támogatott tartalom Térség

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom
Korona

A makói kórház főigazgatója szerkesztőségünkben válaszolt az olvasók kérdéseire, eltűnt egy makói lány, megtalálásához a rendőrség az állampolgárok segítségét kéri. Szegeden megnyitott a közfoglalkoztatásban készült termékeket áruló bolt. Ez történt tegnap Makón és a térségben.

Online fogadóóra keretein belül válaszolt olvasóink kérdéseire a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatója. Magyarország piacvezető és Közép-Európa egyik legjelentősebb szállodaláncának vezetőit fogadta Makón Lázár János és Farkas Éva Erzsébet, derült ki a polgármester közösségi oldalára feltöltött posztból.

A makói rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Szabó Laura megtalálásában. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a lány idén november 11-én reggel makói tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Az idei közfoglalkoztatási vásárral együtt nyitotta meg kapuit az országban elsőként a közfoglalkoztatásban és szociális szövetkezetek által előállított, minőségi kézműves termékeket árusító bolt a Csongrád Megyei Kormányhivatal épületében.

Újabb szép eredményeket ért el a Magyar Falu Programba beadott pályázataival a nagyéri önkormányzat. Mint azt Lőrincz Tibor polgármestertől megtudtuk: négy beadott pályázatuk közül három nyert.