Hírek Makó Támogatott tartalom Térség

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Folytatódott a makói orvosi rendelők felújítása, Csanádpalotán beteg kisgyermek javára gyűjtöttek, az apátfalvi könyvtár a gyermekolvasók számát növelné egy játékkal. Ez történt tegnap Makón és a térségben.

Több mint hat és fél millió forintból újult meg a Makói úton található körzeti orvosi rendelő Makó-Rákoson: a rossz állapotban lévő rendelő nemcsak kívülről, hanem belülről is megszépült.

Beteg kisgyerek gyógyulásához járultak hozzá Csanádpalotán egy Jótékonysági Sütivásáron, aminek nagy sikere volt, több mint 400 ezer forint gyűlt össze kézműves termékekből, süteményből.

Pontgyűjtő játékkal növelné a gyermekolvasók létszámát az apátfalvi könyvtár. A iskolásoknak hirdetett játék már elindult, s december 20-ig tart. 23-án osztják majd ki az ajándékokat.

Minden nyugdíjas és nyugdíjszerű ellátásban részesülő kap nyugdíjprémiumot, amelyet a novemberi ellátással együtt fizetnek ki – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján.