Hírek Kék hírek Ország-világ Térség

Sándorfalváig jutott a Vásárhelyen elkötött robogó

A rendőrség gyanúja szerint egy 32 éves helybéli férfi október közepén szedte le a lakatot egy motorkerékpárról, majd eltolta a kétkerekűt. Aztán eladta egy mit sem sejtő ismerősének. A robogó Sándorfalván került elő.

A hódmezővásárhelyi rendőrök visszaadták tulajdonosának azt a robogót (a police.hu képén), amit korábban a megyei jogú városból tulajdonított el egy helybeli férfi. A megalapozott gyanú szerint a 32 éves férfi idén október 14-én este a belvárosban sétálva figyelt fel egy társasház előtt lezárt segédmotoros kerékpárra. A gyanúsított eltávolította a lakatot a járműről, majd eltolta azt a helyszínről. Később a motort eladta egy ismerősének, aki nem tudott arról, hogy az bűncselekményből származik.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként hallgattak ki. Ellene lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a hódmezővásárhelyi rendőrkapitányságon.

A sándorfalvi körzeti megbízott információi alapján a hódmezővásárhelyi nyomozók az eltulajdonított motorbiciklit lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.