Hetedik éve tart Halloween partit a makói fürdő,  számos programmal, és idén először fantasztikus artistamutatvánnyal is szórakoztatták a vendégeket.

Tökfaragó verseny, kézműveskedés, gyerekeknek szóló bábjáték, és sok-sok más program várta ma a Hagymatikumban a látogatókat, hiszen a fürdő ma tartotta meg a már hagyományos Halloween partiját.

Az alkalomhoz illő díszletekbe öltöztetett fürdőben a kézműves kreatív sarok már kora délutántól várta a gyerekeket, akik számára cukorkavadászatot, és tökfaragást is tartottak. Nem sokkal később már a Barboncás Társulat bábelőadása szórakoztatta a legkisebbeket.

 

Rendkívül népszerű volt a Tissue artista bemutató is, ilyen program most először volt a Hagymatikumban, a vendégek pedig szájtátva figyelték, ahogyan a két artista jó néhány méter magasságban mutatta be tudását.

És persze ne feledjük az éttermet sem, ahol most ebből az alkalomból több tökös étel is a menübe került, például leves és rétes formájában. A vendégek késő délutánra sem maradtak izgalmas programok nélkül, ugyanis hat órától kezdődött a kísérteties habparty Dj Molnárral.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest