Vagy nem tudta, hogy minden lépését térfigyelő kamerák rögzítik, vagy nem érdekelte azt a férfit, aki a vasútállomásnál lopott magának egy kétkerekűt.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság  lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A gyanú szerint az elkövető idén szeptember 17-én 3 óra 20 perc körül Hódmezővásárhelyen a MÁV Nagyállomásnál lévő kerékpártárolóból egy lezárt, Budapest típusú kerékpárt tulajdonított el, úgy, hogy a nála levő erővágóval elvágta a biciklizárat.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon (6800 Hódmezővásárhely, Lázár u. 6-8.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62/562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest