Hírek

Október 31-ig lehet szavazni a Hagymatikumra Az Év Turisztikai Attrakciója szavazáson

Jelenleg ötödik helyen áll a makói fürdő a szallas.hu közönségszavazásán, október 31-ig lehet leadni a támogató voksokat.

– Az a megtiszteltetés érte a Hagymatikum Gyógyfürdőt, hogy Az év fürdője kategóriagyőzelme után most egy másik kihívás előtt állunk, ez az az év attrakciója szavazás, amely a szallas.hu kiírásában került meghirdetésre, és amely szintén egy közönségdíj – mondta el portálunknak Lajtosné Papp Noémi. Mint közölte, a díjjal marketingösszeget lehet kapni, így bíznak abban, hogy ismét a támogatását élvezhetik a vendégeiknek.

A fürdő marketingcsoportjának vezetője kiemelte: 2500 attrakció közül a fürdő a top 100-ba került, innen folytatódott tovább a szavazás menete, a top 100-ban pedig jelenleg az ötödik helyen állnak.

– Nagyon bízunk benne, hogy most is mellénk fognak állni a vendégeink, és szavazataikkal biztatnak bennünket. Ebben a kategóriában egyébként az az érdekes, hogy itt különböző attrakciók mérettetnek meg, így nemcsak fürdők, hanem van közte színháztól kezdve állatkertig mindenféle, így nagyon nagy a verseny országos szinten – mutatott rá Lajtosné Papp Noémi.

A szavazáshoz email cím szükséges, a voksolást pedig meg kell erősíteni azon keresztül, szavazni október 31-ig lehet, ide kattintva. A szavazók közt ráadásul 16 álomutazást is kisorsolnak.