Építő javaslatokkal is fordultak a polgármesterhez fogadóóráján, 135 ezer forint gyűlt össze a kiszombori jótékonysági esten, hibalistát kapott a nagylaki községháza korszerűsítése kivitelezője – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A választásokat követő első fogadóóráját tartotta hétfőn Farkas Éva Erzsébet, amelyről közösségi oldalán számolt be. Mint a bejegyzésből kiderül, a várost és a közösséget építő javaslatokkal is felkeresték.

Nagy sikert aratott a Kiszombor-Maroslelei Egyházközség javára, a helyi önkormányzat támogatásával rendezett jótékonysági koncert. A kiszombori Ady Endre Művelődési Ház színháztermében helyet foglaló százharminc néző nem csak remekül szórakozott, de 135 ezer forintot össze is adott.

Gördülékenyen zajlott az új nagylaki képviselő-testület tegnap délutáni első rendes ülése. A testület egyhangúan elfogadta az összes előterjesztést, tájékoztatót.

A rendelkezdésre álló adatok szerint feltehetőleg műszaki hiba miatt következhetett be a baleset, melyben heten haltak meg hétfőn hajnalban az M5-ös autópályán.

Kovács Norbert lesz a mezőhegyesi ménesbirtok új vezérigazgatója, az igazgatóság elnöki tisztségét pedig Szabadhegy Kristóf veszi át.

Botka László kilépett az MSZP-ből: az MSZP egyik emblematikus polgármestere, egykori miniszterelnök-jelöltje szakított pártjával, Botka László hétfőn távozott a szocialista pártból.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest