Báloztak az Almási iskola támogatására, 142 magyar település telepíthet ingyen wifit, köztük Csanádpalota is, már mínuszok is lesznek a héten – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A szakkörök és művészeti tevékenységek támogatására, versenyeztetésre is gyűjtöttek az idei hagyományos Almási Bálon, ahol a vendégeknek a 7.-8. osztályos tanulók adtak műsort.

142 magyar település telepíthet ingyen wifit, köztük Csanádpalota is: a WiFi4EU kezdeményezés célja, hogy szerte Európában ingyenes wifi-hozzáférést biztosítson a polgárok számára nyilvános helyeken.

Szűrőprogramot hirdet novemberben az egészségfejlesztési iroda a prosztatarák megelőzésére: november 4 és 29 között várják a 40 év feletti férfiakat.

Lejár az adategyeztetés végső határideje csütörtökön, addig minden olyan banki, biztosítós, önkéntes nyugdíjpénztári és önkéntes egészségpénztári tagnak egyeztetnie kell adatait a pénzintézetével, aki 2017 júniusa előtt nyitott számlát, és dokumentumait korábban nem másolták le, adatait nem egyeztették.

A héten pedig jelentős lehűlés várható: többfelé napközben is 10 fok alatt marad a hőmérséklet, a leghidegebb órákban pedig helyenként már mínuszok is lehetnek. Emellett változékonyra is fordul az időjárás: többször, többfelé várható eső, zápor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest