Hírek Makó

Sörvacsorával várta a vendégeket a Nyugi Bár

A boros esték után most a Kézműves Sörök Hétvégéje alkalmából sör és bajor hangulat uralkodott a Nyugi Bárban, a kiváló ételek mellett Gyenge Zsolt sörfőző mester, a Fóti Kézműves Sörfőzde tulajdonosa vezette be a vendégeket a kézműves sörök világába.

– A vacsorákat elsősorban a borokhoz kötik, azt is szeretnénk megmutatni, hogy a sörökkel is össze lehet kötni. – mondta el portálunknak Fodor Krisztián a Nyugi Bár sörvacsorája előtt.

A cheftől megtudtuk, összesen 5 féle étellel készültek az estére, ezek közül több a bajorokhoz kötődik. Vendégváró falatkaként például bajor burgonyasalátát, sült mini virslivel kínáltak, később bajor perec, savanyú párolt káposzta fehérkolbásszal és édesmustárral, csülök sülthagymamártással és vegán flódni is került az asztalra.

Az ételek mellé pedig a Fóti Kézműves Sörfőzde kiváló söreit lehetett megkóstolni, a vacsora alatt pedig Gyenge Zsolt sörfőző mester mesélt a sörkészítésről és a sörökről.

 

navigate_before
navigate_next