Makó Színes

Egy délután az egészség jegyében a Gloriusban

A testi-lelki egyensúly megteremtésére fókuszált ma a Grand Hotel Glorius. A makói négycsillagos szállodában első alkalommal rendeztek egészségnapot. A programon az érdeklődők megismerkedhettek a Bach virágterápia és az árpafű jótékony hatásaival, fitt ételeket kóstolhattak és jógázással kapcsolódhattak ki.

Kellemes őszi kikapcsolódásra alkalmas eseményt kínált október utolsó hétvégéjére a Glorius; újszerű kezdeményezésként egy egészségnapot szerveztek, amely egyaránt hatott testre és lélekre. – Számomra azért fontos ez a téma, mert hiszek abban, hogy mindenki felelős a saját életéért. Nekünk magunknak kell megtennünk az első lépéseket azért, hogy harmonikus, kiegyensúlyozott és boldog mindennapjaink legyenek. Ehhez kívánunk most segítséget nyújtani azzal, hogy az egészség témáját sokoldalúan járjuk körül – tájékoztatott Jakab-Bereczky Edit Tünde.

A sales manager az alkalomra színvonalas előadásokat, bemutatókat, tanácsadást és mozgásos lehetőséget is szervezett. A különleges tematikájú programon a résztvevők elsőként a különféle virágesszenciákól szerezhettek információkat. – Egy közel száz éves tudományról van szó, amely nagyon természetes módja az egészségünk védelmének és a különböző lelkiállapotokra hat. A kíméletesen feldolgozott vadvirágokat cseppek formájában forgalmazzák, amelyek igen pozitív hatást gyakorolnak a szervezetre – tájékoztatott R. Kis Hajnalka kineziológus, Bach-virágterapeuta.

A táplálkozás fontosságára hívta fel a figyelmet előadásában Szabóné Papp Emőke. – Minőségi és „mentes” alapanyagokból készítünk olyan menüket, amelyek segítik a szervezet kémiáját egyensúlyba hozni. Tiszta, friss és egészséges ízeinket odafigyeléssel alkotjuk meg, hogy segítsük azokat, akik tudatosan, testi-lelki-szellemi harmóniájukra törekedve akarnak táplálkozni – tudtuk meg a sikeres szegedi vállalkozó családanyától, aki az egészséges ételek előállítása és forgalmazása mellett kötelezte el magát. A Glorius Egészségnapra süti bemutatóval is készült a „Fittanyuka”, a vendégek többek között almás bélest, sütőtökös pitét is kóstolhattak és lúgosító recepteket is szerezhettek.

A programon ezen kívül lehetőség nyílt megismerkedni az árpafű jótékony hatásaival is, a téma szakértőjének, Jakab Ágnesnek a segítségével. Az egészségtudatos alkalmat jógaóra zárta a szálloda wellness részlegében, amely után jacuzzi és szauna élmény nyújtott felfrissülést a résztvevőknek.

navigate_before
navigate_next