Kiemelt hírek Makó

Ünnepi ülésen esküdött fel az új makói városvezetés

Makóra ne csak születni, hanem élni és jövőt építeni is érdemes legyen, ez annak a programnak a fő célja, amelyet a Fidesz-KDNP kínál az itt élőknek, mondta el Farkas Éva Erzsébet polgármester az új testület magalakulásakor.

2014-ben egy új, összefogáson alapuló munkát kezdtek el, amelynek folytatására szavaztak most a makóiak, emelte ki a Farkas Éva Erzsébet. A polgármester azt is kérte a testület tagjaitól, hogy a város fejlődése érdekében végzett közös munkához tegyék félre a nézeteltéréseket, és a makóiakért dolgozzanak közösen.

A Fidesz-KDNP tíz éves makói programjában négy nagy területre koncentrál a jövőben, ezek közül is kiemelkedik a turizmus, amely a város kitörési pontja, ennek fejlesztésére több milliárdos forrást kaptak a magyar kormánytól Lázár Jánosnak, a térség országgyűlési képviselőjének segítségével, aki Makó leghatékonyabb szövetségese lett az utóbbi években.

A polgármesterrel együtt 12 fős testületbe bejutott a Fidesz-KDNP összes jelöltje, heten saját körzetüket megnyerve, egyikük pedig kompenzációs listáról, rajtuk kívül három ellenzéki képviselő alkotja majd a képviselő testületet.

 

navigate_before
navigate_next