Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

A Szegedi Nemzeti Színház színpadán is bizonyíthatnak a VargaBalett növendékei, tökkel tekéztek a kiszombori tökös napon, fogyókúrát is jelentett a kampány Hajnal Gábornak – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Szombaton tartotta hagyományos jótékonysági bálját a VargaBalett Táncműhely, amellyel kezdetét vette a báli szezon Makón. A jeles eseményen az elkövetkezendő időszak eseményeiről is szó esett, amelyek közt szerepel, hogy az egyesület számos növendéke a Szegedi Kortárs Balett Hamupipőke című előadásában részt vesz majd.

Az első kiszombori tökfesztiválon számtalan vidám tökös feladat teljesítésében jeleskedtek a helybéliek: nagyon jól sikerült a hagyományteremtő jelleggel, a kiszombori Ady Endre Művelődési Ház szervezésében, a községi önkormányzatának támogatásával rendezett I. Tökös nap. 

Fogyókúrát is jelentett a kampány Hajnal Gábornak: Földeák polgármestere „belefogyott” régi ingeibe, s ha a kampány tartott volna még, aligha nem érettségi öltönyébe is.

A kormány álláspontja ismert: minden polgármesterrel és képviselő-testülettel együttműködik, amely maga is kész erre – mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlés őszi ülésszakát megnyitó, hétfői ülésén.