Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Hetedik alkalommal bálozott a VargaBalett Táncműhely, tizenöt fellépőt ünnepelt a közönség a földeáki népzenei találkozón, újraindítaná az ovit Nagylak új polgármestere – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A VargaBalett Táncműhely jótékonysági báljával vette kezdetét a báli szezon Makón. A Korona dísztermében tartott rendezvényen a makói, a szegedi és a hódmezővásárhelyi növendékek szülei is részt vettek.

A nézőtéren ülők nem csak együtt énekeltek, dúdoltak a fellépőkkel, de vastapssal is jutalmazták a legsikeresebb műsorszámot a földeáki Szivárvány Népdalkör I. Népzenei találkozóján. Királyhegyestől, Csongrádon és Vásárhelyen át egészen Algyőig, Makóig és Szőregig vettek részt együttesek.

Nagyon sok embert személyesen keresett fel, ennek tudja be nagyarányú győzelmét Kolozsvári Rozália, Nagylak új polgármestere, aki az ovit is újraindítaná. Az új testület jövő csütörtökön tartja alakuló ülését.

Demény Pál György szerint nem teheti meg egy kormány sem, hogy azt mondja, a demográfia magánügy, kérdés, milyen arányban emelhető még a családtámogatás mértéke.

A Liga vezette olasz jobboldal készen áll a kormányzásra – jelentette ki a Matteo Salvini, a Liga vezetője a Rómában szombaton tartott kormányellenes nagygyűlésen. Megjegyezte, a “Soros-erők uralta Európában jól teszi Orbán” Viktor, hogy védelmezi országát. Matteo Salvini üdvözletét küldte a magyar és a lengyel népnek, de németeknek, franciáknak is, akik szerinte “más sorsot érdemelnének”.