Hírek Makó Támogatott tartalom Térség

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Ősszel is eredményesem a makói sakkozók, egészségnapot tartanak a Gloriusban, nyolcadikos diáklány képeiből nyílik kiállítás Nagylakon, szolgálati lakások felújítására pályázott Földeák. Ez történt tegnap Makón és a térségben.

Tovább folytatódik a Makói SVSE Sakk Szakosztálya tagjainak jó sorozata; országos és megyei, csapat és egyéni versenyeken is kiválóan szerepelnek – számoltunk be róla tegnap.

A makói négycsillagos szálloda Vigadójában október 26-án az érdeklődők megismerkedhetnek a Bach-virágterápia és az árpafű jótékony hatásaival, fitt ételeket is kóstolhatnak és jógázással kapcsolódhatnak ki.

Illgner Hanna óvodás korában lerajzolta, mit szeretne, ha még nem tudta azt kifejezni. Nemrégiben nyílt, a legjobb munkáit felvonultató kiállítása a nagylaki Dózsa György Művelődési Ház aulájában.

Szolgálati lakások felújítására pályázik Földeák, erről még a választás előtt összehívott, rendkívüli ülésén döntött az előző képviselő-testület. A négy Gagarin utcai épületben lévő lakást újítanák fel a Magyar Falu Programban megcélzott harmincmillió forintos támogatás segítségével.