Hírek Kék hírek Ország-világ Térség

Harminc lőfegyvert dugott az üzemanyagtartályba – videóval

Pisztolyokat, géppisztolyt, hangtompítókat és ötszáz lőszert hozott autója tankjába rejtve az a szerb férfi, akinek szállítmányára a röszkei határátkelőn bukkantak a magyar pénzügyőrök.

A NAV munkatársai egy szerb autó ellenőrzésekor harminc lőfegyvert, 9 hangtompítót és 500 különböző kaliberű lőszert találtak.
A szerb sofőr és utasa úgy nyilatkozott, hogy nem visznek magukkal bejelenteni való árut.

A pénzügyőrök a nyilatkozatokat elfogadták, azonban felfigyeltek a járművezető ideges viselkedésére. Az autó tüzetes ellenőrzésekor az üzemanyagtartályból összesen 28 maroklőfegyver, (M57, Beretta, BR765, Taurus 357, CZ99, M70 765 típusú) 2 gépfegyver (Scorpio 765), valamint 9 hangtompító és 500 különböző kaliberű lőszer került elő.

Harminc lőfegyver lapult a tankban

Harminc lőfegyver lapult a tankban? A pénzügyőrök egy szerb autó ellenőrzésekor harminc lőfegyvert, 9 hangtompítót és 500 különböző kaliberű lőszert találtak Röszkén.A szerb sofőr és utasa úgy nyilatkozott, hogy nem visznek magukkal bejelenteni való árut. Munkatársaink a nyilatkozatokat elfogadták, azonban felfigyeltek a járművezető ideges viselkedésére. Az autó tüzetes ellenőrzésekor az üzemanyagtartályból összesen 28 maroklőfegyver, (M57, Beretta, BR765, Taurus 357, CZ99, M70 765 típusú) 2 gépfegyver (Scorpio 765), valamint 9 hangtompító és 500 különböző kaliberű lőszer került elő. A pénzügyőrök az engedély nélkül szállított fegyvereket feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Közzétette: Nemzeti Adó- és Vámhivatal – 2019. október 15., kedd

A pénzügyőrök az engedély nélkül szállított fegyvert feljelentéssel átadták a rendőrségnek – közölte a AV