Makó Színes

Egészségnap a Gloriusban

Testre és lélekre egyaránt ható programot kínál október 26-a, szombat délutánra a Grand Hotel Glorius. A makói négycsillagos szálloda Vigadójában az érdeklődők megismerkedhetnek a Bach-virágterápia és az árpafű jótékony hatásaival, fitt ételeket is kóstolhatnak és jógázással kapcsolódhatnak ki.

Egészségnapot szervez a Glorius, amellyel szeretnék egyensúlyba hozni vendégeiket. – Egy újszerű kezdeményezésről van szó, amely nem csak egy kellemes őszi kikapcsolódást jelent, de sokoldalúan járja körül ezt a számunkra is fontos témát. A színvonalas előadások mellett bemutatókat, tanácsadást és mozgásos lehetőséget is biztosítunk – tájékoztatott Jakab-Bereczky Edit Tünde. A szálloda sales managere elmondta, az esemény összeállításakor törekedtek arra, hogy különleges programok is szerepeljenek a kínálatban. Így a résztvevők információkat szerezhetnek a délutánon a virágesszenciák lelkiállapotra gyakorolt pozitív hatásairól és megismerhetnek árpafű termékeket is. Ezen kívül egészséges nyalánkságok kóstolására is lesz lehetőség, illetve lúgosító receptek, tippek megszerzésére is a téma szakértőinek segítségével. – Az alkalmat jógaóra zárja a szálloda wellness részlegében, amely után jacuzzi, finn- és infraszauna nyújt felfrissülést – tudtuk meg az értékesítési vezetőtől.

A Grand Hotel Glorius egészségnapja 2019. október 26-án, délután 4 órakor kezdődik a Vigadóban. Belépőjegy elővásárlásban 1.000,- Ft-ért, a helyszínen 1.500,- Ft-ért válthatók. A jóga órához kényelmes ruhára és törölközőre van szükség.

 Jelentkezés és további információk Email: sales@glorius.hu, Tel: +36 30 515- 5307