Ezt az erőt pedig akarják, és fogják is használni a következő évben, írja a térség országgyűlési képviselője közösségi oldalán. Lázár János megköszönte a kormánypártot támogató szavazatokat is a választókerületében.

– Tegnap az elmúlt évek egyik legizgalmasabb és legtanulságosabb választása ért véget Magyarországon. Mi, a választókerület 19 településén élő fideszesek a kép egészét tekintve akár elégedettek is lehetnénk; különösen az országos eredmények fényében. A szülővárosom választási eredményei miatt azonban csak az egyik szemünk nevethet. Vásárhelyen ugyanis tegnap lezárult egy korszak. – összegzett közösségi oldalán Lázár János.

A térség országgyűlési képviselője szerint ez utóbbi sokakat csalódással tölt el, ő azonban posztjában inkább arra bíztatja a támogatóikat és mindazokat, akik értékelték az elmúlt időszak fejlesztéseit, hogy holnaptól már ne egy korszak lezárására, hanem az új korszak nyitányára összpontosítsanak.

Lázár János megköszönte a választókerület településein a Fidesz-KDNP jelöltjeire leadott szavazatokat, illetve kitért arra is, hogy a Fidesz továbbra is a legerősebb párt Csongrád-Csanádban.

– Ezt az erőt pedig az itt élők érdekében akarjuk és fogjuk is használni a következő 5 évben. – hangsúlyozta.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest