Hírek

Aktuális trendhez igazodó témakörrel bővül a „TANULJUNK EGYÜTT!” programsorozat

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága az ingyenes szakmai programsorozata keretein belül meghirdeti a „TANULJUNK EGYÜTT! – Zöldség-gyümölcs feldolgozás” rendezvénysorozatát.

Az előző félévben kialakított rendszert tartva két eseményre lehet jelentkezni. A feldolgozással most ismerkedők számára a 2×2 napos programon (I. és II. modul) az alapvető ismeretek megszerzésére lesz lehetőség. A már terméket előállító tagoknak pedig – az aktuális trendekhez igazodva –csökkentett cukortartalmú gyümölcs- és zöldségkészítményekről szóló haladó programra kerül sor, mely során a résztvevők részletes tájékoztatást kaphatnak a legújabb gyártási, illetve termékfejlesztési trendekről. A folyamatos bővítésnek köszönhetően azon tagok is új információkat kaphatnak, akik már részt vettek a korábbi kamarai programokon.

Az őszi félévre tervezett események időpontja:

– 2019. november 8. – Cukorcsökkentés lehetőségei a gyümölcs- és zöldségfeldolgozásban – regisztráció itt, meghívó itt;

– 2019. november 22-23. – Kezdő csoport I. modul és 2019. december 5-6. – Kezdő csoport II. modul – regisztráció itt, meghívó itt.

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az utazás és az egyéb felmerülő költségek (a szállás, a programban foglalt ellátáson kívüli étkezések) a résztvevőket terhelik.

A programokon alkalmanként maximum 24 fő részvételét biztosítja a NAK, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. A regisztrációt követően a munkatársak felveszik a kapcsolatot jelentkezőkkel. Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a polczer.katalin@nak.hu címen vagy a +36 70 490 50 80-as telefonszámon.

 

Forrás: NAK | Borítókép: illusztráció