Mitykó Zsolt visszalépése után a Nemzeti Ménesbirtok vezérigazgatója elsöprő győzelmet aratott az önkormányzati választáson. Papp István Tibor egyetlen ellenfele mindössze 12 százalékot, 226 szavazatot tudott szerezni.

Nem sokkal az önkormányzati választások előtt Papp István Tibor, és Mitykó Zsolt közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy utóbbi visszalép a jelöltségtől és arra kéri a választókat, hogy szavazataikkal a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. vezérigazgatóját támogassák.

A korábbi polgármester a sajtótájékoztatón kiemelte, az önkormányzat és a Ménesbirtok között kialakult kiváló kapcsolatban mérhetetlen szerepe volt a vezérigazgatónak, Mezőhegyes pedig egy rendkívül speciális helyzetben lévő település, ahol a céget és a várost gyakorlatilag nem lehet külön kezelni.

 

 

Papp István Tibor, arra kérte Mitykó Zsoltot, hogy közösen folytassák a munkát, jelezte alpolgármesterként számítana rá a jövőben is, hiszen ettőjük közös tapasztalata, tudása ugyanis szerinte óriási lehetőség Mezőhegyes és a térség számára, amellyel még jobban ki tudják majd használni a városban és a Ménesbirtokban rejlő fejlesztési lehetőségeket.

Mezőhegyesen így végül két jelölt maradt, Rajos István és Papp István Tibor, a választás pedig utóbbi számára elsöprő győzelmet hozott, a szavazatok mintegy 88 százalékának begyűjtésével nyerte el a választópolgárok bizalmát.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest