Elsöprő győzelmet aratott a Fidesz-KDNP csapata Makón, egyéni körzetből vagy a kompenzációs listáról minden jelölt bejutott. Farkas Éva Erzsébetre mintegy 2000-el több makói szavazott, mint öt évvel ezelőtt.

– Ezúton is szívből szeretném megköszönni minden makói választópolgár részvételét a szavazáson, hiszen fontosnak tartották, hogy döntsenek a város jövőjéről. – kezdte késő este sajtótájékoztatóját Farkas Éva Erzsébet.

Makó polgármestere elmondta, meghatódottság van benne, hiszen a 2014-ben kapott szavazatainak számát mintegy 50 százalékkal tudta növelni, vagyis több mint kétezer szavazattal többet kapott, mint öt évvel ezelőtt, összesen 6.129 választópolgár voksolt rá.

Farkas Éva Erzsébet megköszönte a kitartó munkát a Helyi Választási Bizottság tagjainak, a Helyi Választási Iroda munkatársainak, a szavazat számláló bizottság delegáltjainak, a képviselő csapatnak, és az aktivistáknak is.

– Kiemelt köszönettel tartozunk Lázár Jánosnak, a térség országgyűlési képviselőjének is, aki nem csak az elmúlt 5 évben, hanem a kampányban is szövetségesünk volt, valamint Magyarország kormányának. – hangsúlyozta a polgármester.

Hozzátette, a makói Fidesz végig csapatmunkában gondolkodott, mégis szinte hihetetlen, hogy a 12 fős képviselőtestületben 9 fővel, abszolút többségben vezethetik majd a várost. (a jelenlegi információk szerint mind a 8 képviselőjelölt bejutott, 7 egyéni körzetből, Csermák Szilvia pedig nyolcadikként a kompenzációs listáról – a szerk.).

– A makóiak bölcsek voltak, és a békés együttműködés és dinamikus fejlődés folytatása mellett döntöttek, amit öt éve közösen kezdtünk meg. Alázattal hordozzuk ezt a győzelmet, továbbra is minden makói polgármestereként szeretném képviselni szeretett városunkat. – emelte ki Farkas Éva Erzsébet.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest