Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Lázár János szerint Gáspár Sándor a múlt, Csermák Szilvia a jövő, elkészült a Bajza utcai csatorna befedése, újabb 100 millió támogatás érkezett a MUFC-hoz, új bútorokat és eszközöket kaptak a háziorvosok és a védőnők Csanádpalotán – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A térség országgyűlési képviselője megköszönte Gáspár Sándor munkáját, de szerinte ő már nem fogja tudni előremozdítani a városrész fejlődését, ezért azt kérte a körzetben élőktől támogassák szavazataikkal Csermák Szilviát, aki többek között a Juhász Gyula téri parkot is megújítaná.

A makói Fidesz egyik lakossági fórumára sokadjára, önszántából provokálni érkezett az egyik ellenzéki képviselőjelölt, majd mikor meglátta, hogy videózzák, pofozkodni akart. A térség országgyűlési képviselője szerint pont ez az a stílus, amire semmi szükség a makói képviselőtestületben.

Elkészült a Bajza utcai csatorna befedése: a veszélyes csatorna két ember életét is követelte az elmúlt 20 évben, most 115 méter hosszú szakaszon készült el a befedése – közölte Hadik György, aki e mellett a Maros-parti extrém sportpálya megvalósításáról is tájékoztatta portálunkat.

Makó dinamikus fejlődésének titka az együttműködés kultúrájának kialakítása, a közösség összefogásának megteremtése volt a polgármester szerint. Farkas Éva Erzsébet 2030-ig tartó jövőképet vázolt fel a városnak, melynek pillérei a turisztika és a gazdaságélénkítés, illetve a népességmegtartás: a fiatalok és a családok kiemelt támogatása. Interjú!

Czirbus Gábor és Gyömbér Péter nemrég abban kérte a térség országgyűlési képviselőjének segítségét, hogy további TAO támogatás érkezzen a csapathoz. A klub elnöke és az alpolgármester most két újabb komoly fejlesztést jelentett be.

Új bútorokat és eszközöket kaptak a háziorvosok és a védőnők Csanádpalotán: idén már második alkalommal sikerült jelentős fejlesztést véghezvinni a közel 50 éves rendelőben, amelynek a teljes felújítására is be van nyújtva már egy több mint 70 millió forintos pályázat, mondta el portálunknak a település polgármestere.

Megérkezett a szociális tüzelő Nagylakra. A zsákos barnaszenet már a következő képviselő-testület tagjaiból alakulandó szociális bizottság határozata alapján osztják szét.

Nem forgolódik álmatlanul sem a nagyéri polgármester, s nem izgulnak a képviselő-testület tagjai sem, azon hogy milyen eredményt érnek el a vasárnapi helyhatósági választáson. Rajtuk kívül ugyanis sem ki sem akarja vállalni az eddigi faluüzemeltető, falufejlesztő munkát. Azt, amit Lőrincz Tibor polgármesterként hét ciklus óta folytat.