Kiemelt hírek Makó Színes

Keresztes Ildikó volt a Polgármesteri est vendége

Az előadóművésszel a Korona emeleti dísztermében beszélgetett Farkas Éva Erzsébet polgármester.

Szerda este harmadik részéhez érkezett a közéleti, Polgármesteri est címet viselő beszélgetéssorozat: Nemcsák Károly színművész és színházigazgató és Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő után a Makón is jól ismert Keresztes Ildikó látogatott a városba – ahogyan a beszélgetésből kiderült, immáron többedik alkalommal.

Farkas Éva Erzsébet a beszélgetés elején felidézte, hogy a makói közönség a Makói Nyár keretei közt is találkozhatott az előadóművésszel, de Szentpéteri Csilla a makói kórház javára rendezett jótékonysági estjén is közreműködött.

Mint Keresztes Ildikó elmondta, nem először, és reméli nem utoljára járt most Makón, illetve a Hagymatikumba is szeretne majd ellátogatni, továbbá elárulta, hogy épp a minap beszélt telefonon a makói zongoraművésszel is, aki sajnálta, hogy nem együtt jöttek a városba, de szeretnének majd még közösen fellépni.

A kötetlen beszélgetésen számos téma terítékre került, hiszen többek között életéről és gyerekkoráról is mesélt Keresztes Ildikó, amely kapcsán azt is elárulta, hogy azt gondolta volna utoljára, hogy pont énekesnő lesz, hiszen ezt megelőzően sporttal foglalkozott, országos bajnok ritmikus gimnasztikázó volt.