Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Magyar bajnokságon szerzett érmet Antal László, a vezetői szerep került fókuszba a Női Vállalkozók Reggelijén, Varga Ferenc útmutatást is kapott Sánta Sándortól, Lázár János személyesen köszönte meg Martonosi György munkáját – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Több mint másfél évtized után a 13 éves apátfalvi sportolónak sikerült olimpiai sportágban magyar bajnokságon érmet szereznie a Makó Budo Klub színeiben: a bronzérmet magáénak tudható Antal László képességeiről még ellenfele edzője is elismerően szólt a mérkőzést követően.

A nyugdíjas vendégek szórakoztatására és egészségére is figyel a Hagymatikum: az idei év negyedik nyugdíjas találkozóján a nótáké volt a főszerep, de az egészségügyi szűrések sem maradtak el.

Kedd reggel ismét egy reggelivel egybekötött találkozóra invitálta a női vállalkozókat a makói Család és KarrierPONT és a Marosmenti Vállalkozók Szövetség. A találkozón Nagy Márta pszichológus tartott előadást és Farkas Éva Erzsébet polgármester is részt vett.

Varga Ferenc útmutatást is kapott Sánta Sándortól: a makói Fidesz 3. választókörzeti képviselőjelöltjének Honvéd városrész további felzárkóztatása az egyik legfontosabb feladata, miközben a körzet többi részére is nagyobb figyelmet szeretne irányítani.

Megviseli a kampány Földeák polgármesterét, de folytatni akarja a munkát – a Rádió7 vendége volt Hajnal Gábor, aki elmondta, náluk már június vége óta „hadiállapot van”, de bízik abban, hogy a választók az elmúlt öt évben elért közös eredmények folytatására voksolva újra bizalmat szavaznak neki.

Martonosi György, Maroslele polgármestere nem indul az önkormányzati választáson és 13 évnyi polgármesterség után visszavonul. Lázár János, a térség országgyűlési képviselője videóban is megköszönte a leköszönő polgármester munkáját.

Nagy sikert aratott a hétvégi VI. Hagyományőrző Cigány Gasztronómiai Nap ételei között a megyei értéktárba is bekerült bodag, azaz a cigányok kenyere. Persze a szárma, a marhapörkölt és a pacal is mind elfogyott.