Hírek Térség

Megviseli a kampány Földeák polgármesterét, de folytatni akarja a munkát

A Rádió7 vendége volt Hajnal Gábor, aki elmondta, náluk már június vége óta „hadiállapot van”, de bízik abban, hogy a választók az elmúlt öt évben elért közös eredmények folytatására voksolva újra bizalmat szavaznak neki.

Szellemileg elfáradt a kampány végére, felkészült, és minden erejével azon van, hogy bizonyítsa a rátermettségét, és folytatni tudja a munkát, mondta el a Rádió7-nek Hajnal Gábor. Mint a műsorban kiderült, Földeák jelenlegi polgármesterének két kihívója van, akik közül az egyikkel rokonok.

Hajnal Gábor szerint az sem használ a fair küzdelemnek, hogy már június vége óta kifejezetten negatív kampányt folytatnak ellene, ahogy fogalmazott „hadiállapot van”, ő azonban ebben nem szeretne részt venni.

– Elég cifra események történnek, én kifejezetten megkértem arra a képviselőjelölt társaimat, hogy a sárdobálásba ne menjenek bele, és én is ehhez tartom magam. – hangsúlyozta.

A jelenlegi polgármester eddig már hat utcafórumot tartott, a másik két jelölt viszont egyet sem, ám az ő fórumain mindig megjelent egy-két hangadó kifejezetten azzal a céllal, hogy kihozzák a sodrából, de ez nem sikerült. Mától péntekig további négy fórumra várja a lakosságot Földeákon, ám mint mondta nincsenek illúziói, a legnagyobb támadásokat szerinte még csak most fogja megkapni.

Hajnal Gábor mindenesetre az elmúlt öt évből számos fejlesztésre büszke a településen, ezek közül többek között kiemelte, a Návay Lajos Általános Iskola épületének felújítását és bővítését, az óvoda, bölcsőde felújítását, a falugondnoki busz beszerzését, valamint a futópálya, műfüves pálya, szabadidőpark, piactér kialakítását is.

A földeáki polgármester ezért abban bízik, a választók ezeket a közösen elért eredményeket figyelembe véve újra bizalmat szavaznak majd neki október 13-án.