Hírek Makó Támogatott tartalom Térség

Jó reggelt Makó!

Támogatott tartalom

Jubileumi gálaműsorára is készül már a Forgatós Táncegyüttes, Czirbus Gábor szeretné megtartani az elmúlt öt év lendületét, Lázár János szerint az ellenzéknek fogalmas sincs arról, mit kezdene a várossal, hamarosan elkészül a földeáki piac. Ez történt tegnap Makón és a térségben.

– Menjenek el a különböző képviselőjelöltek fórumára, és azt az egyszerű kérdést tegyék fel nekik, hogy mondják már meg milyen város lesz Makó 5 év múlva, 10 év múlva. Halvány vörös gőzük sincsen arról, hogy milyen város lesz. Nem tudnak válaszolni erre az egyszerű kérdésre. – fogalmazott a lakossági fórumokon a térség országgyűlési képviselője.

Tegnap Czirbus Gábor is beszámolt a választókerületéhez köthető terveiről, amit a következő ciklusban szeretne megvalósítani. Ebben többek kötött azt is kiemelte, hogy a jelentős gépjárműszám növekedés miatt továbbra is folytatni kell a parkolók kialakítását, ám az alpolgármesternek a körzete külső részére is komoly tervei vannak.

A választási kampány végéhez közeledünk, de az élet nem csak ekörül forog a városban, a Forgatós Táncegyüttes például már nagy erőkkel készül a jubileumi gálaműsorára, október 23-án és decemberben is nagyszabású produkcióval várják a közönséget.

A földeákiak eközben már nagyon várják, hogy elkészüljön az új piacuk, és arra is büszke lehet a település, hogy Molnárné Gardi Katalint Egészséghősök díjra terjesztették fel.