Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Makón is égtek a mécsesek az aradi vértanúk emlékére, Lázár János az egész térségnek együttműködést javasol, a Hagymatikumban is a szaunázásé volt a főszerep a hétvégén – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A Kossuth-szobornál emlékműsorral, mécsesekkel és virágokkal emlékeztek meg az aradi vértanúkról és a 170 éve történt tragikus eseményekről.

A térség országgyűlési képviselője portálunkhoz eljuttatott levelében elmeséli, mi győzte meg arról, hogy Makó számára reális célkitűzés a turizmusba való befektetés,  és kitér arra is, ezzel kapcsolatosan mi lesz szerinte a tétje az önkormányzati választásoknak a város és a térség számára.

Lázár János Csanádpalotán, Nyergesné Kovács Erzsébet fórumán pedig elmondta: „mi szövetségben dolgozunk, bebizonyítottuk, hogy a legrosszabb helyzetben lévő és legkisebb településen is lehet minőségi változásokat elérni, ha megvan a szándék”

A turizmus és az egészségügy fejlesztése is szerepel Hadik György programjában: a négyes választókerület Fideszes képviselőjelöltje számos tervvel és ötlettel indul az október 13-i választáson.  

A Hagymatikumban is a szaunázásé volt a főszerep a hétvégén: a makói fürdő is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség Szaunázók hétvégéje programjához, amelynek nyitányán szombaton a 31 résztvevő fürdő egyszerre kezdte meg ugyanazt a szaunaprogramot.

A héten is változékony lesz az idő: fagyra, napsütésre, esőre is számítani lehet. A hideg hétkezdet után melegszik az idő, többfelé 20 fok körüli maximumok is lehetnek.