Hírek Térség Top

Egészséghősök díjra terjesztették fel Molnárné Gardi Katalint

Egészséghősök díjra terjesztették fel a földeáki aranyanyut, azaz Molnárné Gardi Katalint. Bárki szavazhat rá az interneten. Részletek és a szavazás linkje lejjebb olvasható.

Monlnárné Gardi Katalinra – akit az aranyanyuk is támogatnak a hazipatika.com oldalon lehet szavazni. A földeáki aranyanyu a voksoláson jelenleg a 3-4. helyen áll.

Molnárné Gardi Katalin, mint arról annak idején beszámoltunk https://makohirado.hu/2017/11/17/molnarne-gardi-katalin-elhozta-az-aranyanyu-dijat/, 2017. november 16-án vehette át az egészségügyi szakdolgozó kategóriában a Richter Aranyanyu közönségdíját, mellyel – úgy érezte – felkerült a korona hivatására és pályafutására. A makói kórház aneszteziológiai szakasszisztensét egy földeáki páciense jelölte a rangos elismerésre. Annak aki jelölte őt a Richter Aranyanyu díjára korábban császármetszése volt, és azt mondta, Katalinnak hatalmas szerepe volt abban, hogy életének legboldogabb pillanatát félelem nélkül tudta megélni. Molnárné Gardi Katalin az Aranyanyu-díj átvételekor azt mondta, hogy amit tett, szívvel-lélekkel tette, nagy-nagy alázattal a betegek és a szakmája iránt. Úgy érezte, hogy Ebben a díjban benne van, aki elindította ezen az úton, a családja, a barátai, a makói és földeáki betegek, illetve a kollégái is.

A mostani Egészséghősök szavazással az idén is keresik azokat a hétköznapi hősöket, akik a legtöbbet tették a lakosság egészségéért és a helyes életmód népszerűsítéséért. is lehet szavazni: Orvos, egészségügyi szakember, influencer, híresség, projekt kategóriában is lehet jelölni és szavazni. Molnárné Gardi Katalinra itt, az egészségügyi szakember kategóriában adhatók le a voksok.

Az ajánlás szerint: “Molnárné Gardi Katalin a Csongrád megyei Egészségügyi Ellátó Központ vezető aneszteziológiai szakasszisztense. 1983 óta dolgozik a makói kórházban. Naponta végzi a munkáját, időt és energiát nem kímélve. A községben – ahol családjával él – mindenki ismeri. Bármikor, bármilyen körülmények között segít. Élete a hivatása. Kórházi munkája után folytatja segítőkészségét a faluban. Bárki bizalommal fordulhat hozzá, éjjel-nappal, hétvégén, vagy akár ünnepnap is. Lehet az kisebb vagy akár nagyobb egészségügyi probléma is, Kati egy jó szóval, öleléssel, műtéti beavatkozásoknál kérésre a jelenlétével hatalmas erőt,bátorítást tud adni a betegeknek. Számomra is egy nagyon fontos eseménynél ott volt mellettem, a kislányom születésekor!
Mérhetetlen segítőkészségét mutatja az is, hogy a községben működő Kézműves klubbal összefogva, pici takarókkal, fonalból készített polipokkal, sapkákkal, kesztyűkkel segítik a koraszülött gyerekeket. Kati vezetésével több kórház koraszülött osztályára eljutottak eme dicső ajándékok.”