Hírek Makó Támogatott tartalom Térség

Jó reggelt Makó!

Támogatott tartalom

Lázár János személyesen köszönte meg Martonosi György munkáját, és arról is beszélt a Rádió 7-nak, hogy országos szállodalánc építhet szállodát Makón. Átadták a jángori temetőhöz vezető utat, Botlik Anita pedig gyümölcskosarakat vitt családoknak. Ez történt tegnap Makón és a térségben.

– Képes volt ezt a falut megmenteni a süllyedéstől, az enyészettől, a pusztulástól, megállítani azt, ami sorsszerűen benne volt ennek a közösségben, mint minden környező településben. – mondta Lázár János Martonosi Györgyről, aki 13 év után vonul vissza Maroslele polgármestereként.

A térség országgyűlési képviselője nem sokkal korábban az önkormányzati választásokról is beszélt a Rádió7-nek, kiemelve, hogy hazudik, aki azt állítja, az október 13-i szavazás az országos politikáról, a kormányról, a Fideszről, már 2022-ről szól, hisz annak semmi köze nincs a következő országgyűlési voksoláshoz. Jövő vasárnap arról döntünk, egy-egy település milyen irányba megy, milyenné válik a következő időszakban.

Makón átadták a jángori temetőhöz vezető utat, ahol Farkas Éva Erzsébet arra is visszaemlékezett,  hogy amikor 2015-ben Latorcai Csaba államtitkárral itt jártak, akkor csak gumicsizmában és traktorral tudták megközelíteni a jángori temetőt, hiszen az azt megelőző napokban nagy esőzés volt.

Botlik Anita, az 5. választókörzet fideszes jelöltje pedig arról számolt be közösségi oldalán, hogy segítőivel 30 családhoz juttattak el vitamindús gyümölcskosarakat.