Lázár János szerint Makó jó irányba halad, árvízi emlékmű állítását és a csapadékvíz elvezető árkok felújítását is tervezi Kovács Sándor, a hóesés és a heves szél nem engedte fel a Dhaulagiri csúcsára Kerekes Éváékat – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Két helyszínen, több mint száz választó vett részt a makói Fidesz jelöltjeinek fórumán, a térség országgyűlési képviselője szerint az elmúlt öt évben jó együttműködés alakult ki közte és a városvezetés között: ők megrendelték a zenekart, ő pedig kifizette a számlát.

Az egyes választókerület Fideszes képviselőjelöltje, Kovács Sándor is bemutatta a következő ciklusra szóló programját a tegnapi napon. Mint elmondta: bízik abban, hogy az előző három ciklust figyelembe véve eséllyel indul ismét a választókerületben.

Interaktív délutáni foglalkozás keretében, a makói Szent István Egyházi Általános Iskola diákjai egy nyerges vontató működéséről szerezhettek információkat. A kamionba az intézmény igazgatója is beült.

Felekezettől függetlenül invitálták közös imádságra a hívőket a városban október 2-án. A görögkatolikus egyházközség által szervezett alkalmon a fohászokat Makóért és a település közösségeiért ajánlották fel.

A hóesés és a heves szél nem engedte fel a Dhaulagiri csúcsára Kerekes Éváékat: visszatért az Alaptáborba Kerekes Éva és Herczeg Angelika, a Dhaulagiri-expedíciót a heves időjárás akadályozta meg.

Két év fél éves faluvezetői munka után ismét polgármesterjelöltként indul Locskai Zoltán. Nagylak polgármestere interjúnkban nem csak azt árulja el, hogy kikkel dolgozna legszívesebben, de azt is, hogy milyen fejlesztéseket tervez, sőt arról is beszél, mit gyűjt, már évtizedeket óta.

Így állnak a kiszombori bölcsőde építésével: amennyiben dolga van a Rákóczi utca felé, láthatja, hogy milyen lesz, ha pedig nem, képeinket látva fogalma lehet, hogy néz majd ki az új bölcsőde épülete.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest