Hírek Makó

Vidám hangulatban ünnepelték meg az idősek világnapját

Egy mókás paródiával is készültek a tagok a Makói ENI Vertán Endre Idősek Klubjának idősek világnapi ünnepségén, ahol az ajándékozás és természetesen a marhapörkölt sem maradt el.

Mint Zuberecz Adrienn portálunknak elmondta: a programok már délelőtt elkezdődtek, hiszen az egyik klubtagjuk marhapörköltet főzött, de emellett vicces vetélkedőt is szerveztek, ahol apró ajándékkal is megköszönték a részvételt.

Mint megtudtuk, a klub 30 fővel működik, a harminc tag pedig szinte minden nap el is látogat a klubba, hogy váltsanak pár szót, de emellett klubfoglalkozások és személyre szabott foglalkozások is várják a tagokat.

– Kirándulásokat is szervezünk ezek mellett, múlt héten pedig a városi idősek világnapi rendezvényén is részt vettünk; széles a skála, amin mozog a foglalkoztatottság – hangsúlyozta a klub vezetője, aki azt is elárulta, hogy szeptemberben egy kétnapos pécsi kiránduláson is részt vettek az önkormányzat támogatásának köszönhetően.

Az ünnepségen a klubvezető mondott beszédet, amely során egy Weöres Sándor verset is felolvasott. A megható gondolatokat követően a vidámságé volt a főszerep, hiszen egy mókás paródiát is bemutattak a tagok.