Makó Támogatott tartalom Térség

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Farkas Éva Erzsébet szerint Makó az ébredés után elkezdte újra megtalálni önmagát, városszépítő akciót hirdetett a hétvégére a makói Fidesz, Oszvald Marika szórakoztatta az időseket Csanádpalotán – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A polgármester is beszédet mondott a Fidesz-kongresszuson Budapesten. Farkas Éva Erzsébet kiemelte: élete nagy megtiszteltetése, hogy részt vehetett a korszakváltásban 20 év szocialista városvezetés után. Beszélt arról is, hogy egy hosszú és gyötrő álomból felébredt város polgármestereként áll a küldöttek előtt, Makón ugyanis az álom évtizedei alatt is megéltek valahogyan, csak a növekedés, erősödés maradt el. 

Városszépítő akciót hirdetett a hétvégére a makói Fidesz: Makó több pontján is seprűt, lapátot, kapát ragadott több mint félszáz önkéntes a polgármester vezetésével, hogy ezen a hétvégén az őszi nagytakarítás jegyében szebbé tegyék a várost

Oszvald Marika szórakoztatta az időseket Csanádpalotán, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas operetténekes az idősek napi ünnepségen lépett fel, ahol ebéddel és tortával várták a vendégeket, és elismeréseket is adtak át többek között a legidősebb palotai lakosoknak.

Tegnapelőtt este a fővárosban kétszer is megszúrtak egy román állampolgárt, tegnap hajnalban a bűncselekmény elkövetésével  gyanúsítottat, egy 20 éves férfit Csanádpalotánál el is fogtak. Van ezért egy kis csavar a történetben.

Szekeres Anna vasárnapi blogbejegyzésében az „Egész-ségről” ír. Mint kiemeli: tényleg nincs ennél fontosabb.