Hírek Kék hírek Ország-világ Térség

Csanádpalotánál fogták meg a Pesten késelő férfit

Tegnap este a fővárosban kétszer is megszúrtak egy román állampolgárt, ma hajnalban a bűncselekmény elkövetésével  gyanúsítottat egy 20 éves férfit Csanádpalotánál el is fogtak. Van ezért egy kis csavar a történetben.

A hatóság rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 28-án este 11 óra körül Budapesten a VII. kerület Bethlen Gábor utca és a Garay utca kereszteződésében egy román állampolgárságú férfit kétszer megszúrtak A férfit a mentők kórházba szállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozók a térfigyelőkamerák felvételeit visszanézték és azonosították a feltételezett elkövetőt és elfogatóparancsot adtak ki a 20 éves román állampolgárságú férfi ellen, akit szeptember 29-én, azaz ma hajnalban a Csanádpalota határátkelőnél elfogtak.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására – közölte a rendőrség.