Hírek Makó Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Novák Katalin szerint Magyarország szerencsés, mert stabilitás, kiszámíthatóság és biztonság van, megénekeltette a makói szépkorúakat Korda György és Balázs Klári, Hajnal Gábor szociális bérlakásokat is építene Földeákon – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Az Erzsébet-ház átadója után a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár egy fórumot is tartott Makón, amelyen többek között azt is kiemelte: nem szabad azt hinni, hogy az önkormányzati választásoknak nincs tétje, mert a közös eredményeket meg kell védeni.

Fergeteges hangulatú programmal emlékezett meg nyugdíjasairól a makói városvezetés az Idősek Világnapján. A sportcsarnokban rendezett eseményen Korda György és Balázs Klári szórakoztatta a 780 vendéget, akiknek klubjai százezer forintos utazási támogatást kaptak ajándékként. A rendezvény előtt a megújult Megyeház utcai nyugdíjas klubépületet is átadták, amely kívülről szépült meg.

Vidáman fogadta 90. születésnapján Majoros Márton otthonában Gáspár Sándor önkormányzati képviselőt, aki csokoládétortával és emléklappal érkezett. Az ünnepelt bár 1989-ben ment nyugdíjba, a mai napig vannak méheik, és nevetve elárulta, csak azt nem tudja, mi lesz, ha egyszer megöregszik.

Így lehet a hasznosan felhasználni a CSOK-ot: a térség országgyűlési képviselője Farkas Éva Erzsébet és Novák Katalin társaságában Makón ellátogatott egy olyan családhoz is, akik CSOK-ból építkeztek. Lázár János erről videót is töltött fel a közösségi oldalára.

Hajnal Gábor polgármester egy hatfős csapattal indult a helyhatósági választáson, polgármesterjelöltként. Földeák az elmúlt öt alatt lendületesen fejlődött, s nagy tervekkel néz a következő fél évtized elé. A polgármesterről sokan tudják, hogy famunkával, töktermesztéssel, kertgondozással és cefrekészítéssel kapcsolódik ki.