Hírek Színes

Felfedezték a Vadasparkot a Makói Nagycsaládosok Egyesületének tagjai

Farkas Éva Erzsébet polgármester februárban ajánlotta fel cafeteriai juttatását a Makói Nagycsaládosok Egyesületének, amelynek köszönhetően szombaton mintegy ötvenen látogathattak el a szegedi Vadasparkba.

Mint Farkas Éva Erzsébet elmondta: 2016-ban polgármesteri cafeteriai juttatását a hátrányos helyzetű családok támogatására ajánlotta fel, a „Fogadj örökbe egy családot!” mozgalmat elindítva.

navigate_before
navigate_next

– Az idei évben, mivel országosan is a Családok évét hirdették meg, ezért februárban, a költségvetés elfogadásakor a 200 ezer forintos polgármesteri cafeteriai juttatásomat a Makói Nagycsaládosok Egyesületének ajánlottam fel, amelynek terhére most egy vadasparki kiránduláson vesz részt 50 fő, és természetesen nemcsak a belépőket, hanem az ellátást is biztosítjuk ezen a napon számukra – emelte ki a polgármester.

navigate_before
navigate_next

Asztalosné Gazsy Veronika portálunknak elmondta, ez egy nagyszerű program számukra, hiszen több mint tíz családdal tudtak közösen eljönni erre a kirándulásra. Az egyesület elnöke kiemelte: a gyerekek mindig nagyon örülnek a nagycsaládos programoknak, hiszen ilyenkor együtt vannak, és már barátaik is egymásnak. Továbbá hozzátette: a szülők is nagyon örültek a lehetőségnek, a helyek mintegy egy óra alatt elfogytak, hiszen ezek a programok nagyon erős közösségformáló erővel is bírnak.