Makó Színes

Csokoládétortával köszöntötték 90. születésnapján Marci bácsit

Vidáman fogadta 90. születésnapján Majoros Márton otthonában Gáspár Sándor önkormányzati képviselőt, aki csokoládétortával és emléklappal érkezett. Az ünnepelt bár 1989-ben ment nyugdíjba, a mai napig vannak méheik, és nevetve elárulta, csak azt nem tudja, mi lesz, ha egyszer megöregszik.

1947 őszén került a műszakhoz telefonszerelőként a makói születésű Majoros Márton, ahol a háború után tönkrement hálózatot javította Újszegedtől Battonyáig, éveken keresztül, majd egy budapesti tanfolyam után a vezetékes rádió hálózat fenntartásával bízták meg, 10 éven keresztül dolgozott Makó mellett Maroslelén is, ahol feleségével is megismerkedett.

navigate_before
navigate_next

A térségen túl dolgozott Szőregen, Tiszaszigeten, Újszentivánon és Kübekházán is – mondta el portálunknak az ünnepelt, aki 1989-ben ment nyugdíjba, de a munkaruhát ez után sem akasztotta végleg szögre, hiszen több mint 50 éve méhekkel is foglalkozik, még a nyáron is pörgettek. Mint elárulta, ma már nagyon elfárad a munkában, és csak azt nem tudja, hogy mi lesz, ha egyszer megöregszik? – tette hozzá nevetve.

Az ünnepeltet Gáspár Sándor önkormányzati képviselő köszöntötte otthonában, a csokoládétorta mellett pedig egy emléklapot is átnyújtott Majoros Mártonnak.