Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Testületi ülést tartottak Makón, a II. világháború elesett hőseire és áldozataira emlékeztek, szálloda lehetne a Rónay-kastélyból – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Rendőrök, edzők, sportoló munkáját köszönte meg Farkas Éva Erzsébet a tegnapi testületi ülésen, ahol bemutatták a Hagymatikum mellett megvalósuló, négy csillagos szálloda nem végleges koncepciótervét is, és az is kiderült, hogy ma Magyarországon a szálláshelyek növelése nélkül nem célszerű a turisztikai szolgáltatások fejlesztése sem.

Szerda este a Csanád vezér téren a II. világháború elesett hőseire és áldozataira emlékeztek, ahol Halmágyi Pál beszédében hangsúlyozta: „amíg emlékezünk rájuk, ők is itt vannak közöttünk”.

Csermák Szilvia lakossági fórumára is ellátogatott a térség országgyűlési képviselője, aki szerint a 8. választókörzet fideszes jelöltjének az a feladata, hogy visszaadja a családjának az egyébként általa is tisztelt Gáspár Sándort.

Szálloda lehetne a Rónay-kastélyból: egy magyar-román-szerb kastélyfelújítási határon átnyúló programban minden eddiginél közelebb kerülhet a kiszombori Rónay-kastély felújítása – jelentette ki a tegnap esti utcafórumon Lázár János országgyűlési képviselő.

Járdaszakasz újul meg a Tömörkény utcában – A START Munkaprogram keretein belül megvalósuló fejlesztésről Czirbus Gábor alpolgármester közösségi oldalán számolt be.

Farkas János még élhetőbbé tenné Magyarcsanádot – öt esztendő alatt megújult az Egészségház, gyógyszertár létesült, de műfüves pályát is kapott Magyarcsanád, mely sikeres, s a helyi munkaerőpiacon jelentős nonprofit céget is létrehozott. Farkas János polgármester részben megújult képviselő-testülettel folytatná a munkát.